Menu

Nyheder 2021

20-06-2021 18:43:52
U6 Drenge /3 mands stævne søndag formiddag på Skibhøj Anlæg
U6 Drenge/3 stævne søndag formiddag for tredie gang i Forår på Skibhøj Anlæg. To hold fra EfB, Hjerting og IF92 deltog. Heldigvis stoppede den kraftige regn så stævnet kunne afvikles.
18-06-2021 21:50:49
Serie 1 tabte i aften sidste kamp i Foråret
Serie 1 tabte i aften på Skibhøj Anlæg sidste kamp i foråret til Haderslev FK 3-0. Ved halvleg 0-0. IF92 burde have scoret i 1. halvleg, men det skete ikke. I 2. halvleg kom Haderslev FK i gang og scorede til sejr 3-0.
18-06-2021 11:50:18
Ordinær Generalforsamling 2021
IF92-Fodbold afholdt Ordinær Generalforsamling 2021 onsdag den 16.6.21 kl. 19 Klubhus Veldtofte. Normalt afholdes den i februar måned, men grundet covid-19 restriktioner var dette ikke muligt. Ca. 25 mødte frem.
18-06-2021 11:01:48
U11 Drenge afd. afslutning Forår 2021
U11 Drenge Afd. sluttede Forår 2021 af i private rammer hos træner Chris Petz. Stort fremmøde af spillerne som hyggede sig i haven.
14-06-2021 22:01:56
Kommende IF92 kampe/oversigt 14.6.-20.6.
Følgende kampe/oversigt .........
11-06-2021 07:49:29
Serie 1 tabte stort i aftenens kamp i Seest
Serie 1 tabte stort 6-0 til Seest B i Seest i går aftes. Seest førte 1-0 ved halvleg, hvor IF92 brændte straffespark. I starten af 2. halvlegs første kvarter ramlede det helt for holdet, idet Seest gjorde det til 6-0.
08-06-2021 11:55:01
Kommende IF92 kampe/oversigt 7.6.-13.6.
05-06-2021 22:20:33
Serie 1 tabte i eftermiddag til topholdet Bramming B på Skibhøj Anlæg
Serie 1 tabte i eftermiddag til topholdet i rækken Bramming B med 2-0. Et mål i hver halvleg. Og to ærgerlige mål som fremstod som "rene" foræringer til Bramming B. Holdet sled godt i det uden dog at kunne true topholdet, der vandt fortjent. Serie 1 rykker i Serie 2 til sæsonen i Efterår. Vi har i to sæsoner lige klarede skærene. Men tredie gang gik det ikke. Holdet var fra start svækket af at 5-6 af de ældre og rutinerede sagde fra inden sæsonstart. Og det var vi ikke i stand til at klare.
01-06-2021 22:29:18
Serie 1 overraskede i aften på Skibhøj Anlæg
Serie 1 spillede i aften udsat kamp mod Ribe BK. Holdet overraskede med 2-2. Førte ved halvleg 2-0 men var presset i 2. halvleg, da Ribe BK scorede to hurtige mål til udligning. En hård fight af holdet og stillingen holdt til sidst.