Menu

Nyheder 2021

30-05-2021 22:11:58
U6 Drenge /3 mds stævne søndag formiddag på Skibhøj Anlæg
I flot vejr blev der søndag formiddag afholdt U6 Drenge /3-mands stævne på minikunstgræsbanen på Skibhøj Anlæg. Sønderris SK og IF92 med hver to hold og alle spillede mod alle.
30-05-2021 22:08:51
Serie 1 tabte ærgerligt eftermiddagens kamp i Veldtofte Idr.park
Serie 1 tabte i allersidste minut 3-2 til Kolding B i Veldtofte Idr.park. Førte 2-1 ved halvleg. Kolding B fik udlignet og alt tydede på uafgjort. Men Kolding B fik gennemført et angreb hvor bolden blev sendt flot ind i feltet og blev udnyttet til sejrsmål. En rigtigt hård dukkert for IF92 spillerne, der kun nåede at give bolden op.
27-05-2021 14:19:19
IF92 Fodbold Kampprogram Søndag 30.5.
Vi nåede at meddele på hjemmesiden i går aftes, at Serie 2 Kvinder og Serie 1 kampe på søndag ville blive flyttet til Skibhøj. Grundet aflysning af Hurricanes kamp, men denne kamp er blev reddet på målstregen og vil blive spillet. Derfor flytter vi tilbage til Veldtofte som oprindeligt planlagt.
25-05-2021 10:51:50
Kommende IF92 kampe/Oversigt 25.5 - 30.5.
Følgende kampe/oversigt .........
24-05-2021 22:00:55
Serie 1 tabte stort i eftermiddag i Bov
Serie 1 tabte stort i eftermiddag i Bov mod hjemmeholdet Bov IF med 5-0. Holdet var pænt med indtil det sidste kvarter, hvor Bov IF scorede de sidste tre mål til sejr 5-0.
22-05-2021 09:20:46
Serie 1 tabte aftenens udsatte kamp i Bramming
Serie 1 tabte aftenens udsatte kamp i Bramming mod Bramming B med 4-1. Fik reduceret til 1-2 8 minutter før tid og skabte spænding til sidst. Men et frisparksmål af Bramming B slukkede hurtigt lyset for en eventuel udligning. Og inden kampen sluttede endnu et mål til Bramming B til sejr på 4-1. Bramming B var mere effektive til at udnytte chancerne i kampen.
17-05-2021 11:34:22
Kommende IF92 kampe/oversigt 17.5.-24.5.
16-05-2021 18:18:23
Et stærkt svækket Serie 1 hold spillede uafgjort i dagens kamp på Skibhøj Anlæg
Et stærkt svækket Serie 1 hold fightede sig til 1-1 i dagens hjemmekamp mod Broager UI. Kom foran 1-0 i slutning af 1. halvleg, og det var herefter et spørgsmål om denne føring kunne holdes i 2. halvleg. Det gik galt 15 minutter før tid, hvor der blev udlignet til 1-1.
13-05-2021 10:24:00
Serie 1 tabte i Ribe i går aftes
Serie 1 spillede onsdag aften i Ribe mod Ribe BK. Tabte kampen 5-2. En dårligt spillet 1. halvleg hvor Ribe BK scorede fire gange og kampen reelt afgjort. I 2. halvleg kom holdet beder med og fik reduceret to gange til 2-4 inden Ribe BK scorede til slutresultat 5-2.