Menu

Nyheder

30-05-2023 23:04:10
FC Esbjerg Øst Serie 4 vandt i aften en vigtigt sejr
FC Esbjerg Øst Serie 4 spillede i aften ude mod Høm Seem UIF. En vigtigt kamp for holdet for at bevare førstepladsen i rækken. Det lykkedes i en kæmpe fight mellem de to hold. En føring på 1-0 skabt i første minut holdt hele kampen til overtiden, hvor FC Esbjerg Øst scorede yderligere to mål til en sejr på 3-0.
Aftenens Pokalkamp på Skibhøj Anlæg vandt Hjerting IF stort
FC Esbjerg Øst fik en meget dårlig start på kampen. Bagud 0-3 efter blot 10 min. spil. Hjerting IF vandt sikkert med 10-3.
08-05-2023 22:59:55
FC Esbjerg Øst spiller Pokalkamp på Skibhøj Anlæg i morgen(tirsdag) aften
FC Esbjerg Øst Serie 4 spiller Pokalkamp på Skibhøj Anlæg i morgen aften(tirsdag) kl. 19,00. Spiller mod Hjerting IF(Serie 2). Holdet har hidtil vundet to pokalkampe mod henholdvis Nr. Nebel 1-0 og Sønderris SK 3-0.
FC Esbjerg Øst spillede uafgjort i aften i Veldtofte Idr.park
FC Esbjerg Øst Serie 4 spillede topkamp mod Høm/Seem UIF i Veldtofte Idr.park. Begge hold ubesejrede. Kampen endte 2-2. Mest ærgerligt for FC Esbjerg Øst der førte 2-1 helt tilsidst.
10-04-2023 19:56:51
FC Esbjerg Øst Serie 4 vandt lørdag 3. sejr i træk
FC Esbjerg Øst Serie 4 vandt lørdag eftermiddag 3. sejr i træk mod Endrup IF 6-1 på Kunstgræsbanen i Tjæreborg. 3-0 ved halvleg.
10-04-2023 19:49:16
Kommende IF92 kampe 11.4.-16.4.
03-04-2023 17:36:42
Kommende IF92 kampe 3.4. - 10.4.(Påsken)
03-04-2023 17:28:17
Støtteforeningen for Esbjerg IF92 - Fodbold afholdt årlig generalforsamling
Støtteforeningen for IF92-Fodbold afholdt Ordinær Generalforsamling 2023 fredag aften 31.3. i Klubhuset Veldtofte. 23 støttere deltog. lubhus Veldtofte. Grundet Covid-19 restriktioner været udsat fra marts måned. Godt 20 deltog.
01-04-2023 21:40:23
FC Esbjerg Øst Serie 4 spiller søndag i Veldtofte Idr.park
FC Esbjerg Øst Serie 4 spiller i morgen(Søndag) i Veldtofte Idr.park kl. 14 mod Esbjerg Fremad.
26-03-2023 21:34:41
Kommende IF92 kampe 27.03.-02.04.
Følgende kampe/oversigt ......... NB. IF92 Fodbold har indgået en aftale med Andrup IF om holdsamarbejde under navnet AIF92 for begge hold i U13 Afdeling.
26-03-2023 21:08:43
FC Esbjerg Øst Serie 4 kom godt fra start på Forår Sæson 2023
FC Esbjerg Øst Serie 4 kom godt fra start i sæsonen`s første kamp. I Ribe vandt holdet 5-1 over Ribe BK. Ved pausen 3-0.