Cheftræner i Ungdom Anders Brynaa stopper

image Anders Brynaa, Cheftræner i Ungdom
27. november 2020 kl. 15:02
Cheftræner i Ungdom Anders Brynaa stopper i klubben. Har sagt ja til en stilling i EfB til Januar 2021. Hjælper til i IF92 med at få tingene på plads til sommeren 21.

Cheftræner i Ungdom Anders Brynaa flytter til EfB

Anders Brynaa stopper i IF92 til januar 2021.

Hjælper til i IF92 med de nye at få tingene på plads til sommeren 2021.

Anders har sagt ja til en stilling i EfB. Vi er kede af, at Anders stopper, men han har syntes, at det er en udfordring, som han ikke har kunnet sige nej til.

Vi er glade for de store arbejde, som Anders har lavet i ungdom gennem de sidste 3½ år.

Det har betydet, at der er blevet skabt et godt træningsmiljø i Skibhøj, og omkring kampe en god stemning. Det har betydet, at vi har flere spillere med  topcenter Vest, ligesom vi generelt spiller i højere rækker.

Anders har fået vores interne Klubmesterskaber op at stå, ligesom han også har været meget inde over klubbens ture i Danmark og udlandet.

Der arbejdes med at få Anders stilling besat, dog på en lidt anden måde, hvor den bliver delt lidt op, og hvor Henning Fries og Carsten Hille bliver en del af.

Vi vil fra klubbens side ønske Anders god vind fremover, og at han altid er velkommen tilbage.