Menu

Serie 1 tabte i eftermiddag den vigtige kamp mod Ribe BK

image
02. november 2019 kl. 19:18
Serie 1 havde spillet sig til knald og fald kamp i den sidste kamp i turneringen mod Ribe BK. Det krævede en sejr. Men Ribe BK var en stærk modstander som ikke gav mange chancer væk. De kunne klare sig med uafgjort, så de lukkede af og søgte deres chancer på gode kontraer. IF92 tabte 3-1. Uafgjort 0-0 ved halvleg. Om 14 dage skal Serie 1 spille en nedrykningskamp mod en 2èr fra Serie 2.

Serie 1 

Lørdag 2.11. kl. 16

Tjæreborg IF`s Anlæg

 

IF92 - Ribe BK    1-3

Målscorer:

1-3 Lars Malthe Christensen

Kommentar:

To skadede spillere under opvarmning! Ikke det bedste før en vigtig kamp for Serie 1. En svær kamp for Serie 1 mod Ribe BK, der havde fordelen. Kunne klare sig med uafgjort, modsat IF92 der behøvede en sejr for at undgå nedrykningskamp om to uger. Holdets spillere kæmpede godt mod et godt organiseret modstanderhold fra Ribe BK, der lukkede af i forsvaret. Ikke mange målchancer blev der spillet til, og Ribe BK udnyttede mulighederne med hurtige kontra, der gjorde ondt på IF92. 

Efter 0-0 ved halvleg, scorede Ribe BK tre mål inden IF92 fik scoret sit ene mål i kampens overtid.

Serie 1 skal herefter ud i en alt afgørende nedrykningskamp om to uger mod en 2`er hold fra Serie 2. Modstander kendes ikke p.t.

Serie 4:

Serie 4 sidste kamp mod Vorbasse/Hejnsvig blev vundet uden kamp. Modstanderholdet kunne ikke stille hold. Holdet skulle vinde kampen, hvis chancen for at blive mellem de bedste 12 2`er i alle Serie 2 kredse, og dermed rykke direkte op i Serie 3.

Inden den sidste runde i eftermiddag lå holdet nr. 13, altså lige udenfor. Men to hold foran IF92 tabte point, så IF92 rykkede ind mellem de bedste 2`er og dermed oprykning til Serie 3.

Tillykke til holdets spillere og trænere og ledere.