Senior Efterår 2018 sæsonen startet i weekenden

19. august 2018 kl. 18:59
Serie 2 og Serie 3 startede begge sæsonen Efterår 2018 i dag. Serie 2 spillede i Næsbjerg mod Næsbjerg RUI og vandt komfortabel med 7-0. Serie 3 i Skibhøj mod Føvling/Stenderup og tabte 3-0. Torsdag i kommende uge starter Serie 5 i Veldtofte mod Vejrup.

Serie 2 og Serie 3 startede begge i dag Sæson Efterår 2018.

Serie 2 startede flot med en 7-0 sejr i Næsbjerg mod hjemmeholdet Næsbjerg RUI.

Serie 3 tabte på Skibhøj anlæg 3-0 til Føvling/Stenderup. Det stod længe 1-0, men kræfterne slap op til tilsidst.

På torsdag i kommende uge spiller Serie 5 deres første kamp i Veldtofte mod Vejrup.

Opstarten har været vanskelig, idet vi har måttet tage afsked fra mange spillere, der er taget til Århus og København for at studere, naboklubber taget nogen af vore spillere og et par nøglespillere har droslet ned.

Heldigvis har de fleste spillere i Seniorafd. bakket op om klubben, og flere tiltag for spillerne  i afdelingen er taget. Det er i sandhed hårdt arbejde for klubben at holde gang i Seniorafdelingen. På ingen tid kan meget ramle sammen i dag.

Serie 2

Søndag 19.8. kl. 15,00

Næsbjerg RUI - IF92      0-7

Næsbjerg Fritidscenter

Målscorer:

Selvmål, Matias Strøm, Dennis Skogemann, Bertram Kunze, og sidste tre mål Pauli Pedersen.

Kommende uge midtrunde for både Serie 2 og 3.

Onsdag 22.8. kl. 19

Veldtofte Idr.park